1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Maanden zijn Pieter en Percentientje bezig geweest met het bouwen van onze nieuwe website. Alles is met veel liefde gemaakt, niet alleen wat je kunt zien op de website, maar ook alles achter de schermen. Gelukkig hebben we een achterban waar we op kunnen rekenen. Voor al onze bezoekers die ons geholpen hebben de site nog beter te maken: Bedankt! Pieter en Percentientje blijven uiteraard bezig met de site. Of het nou de beste deals zijn of nieuwe functies, zij zijn onze eigen koopjeshelden!

Wat doen zij nu elke dag voor je? Pieter is een echte aanpakker. Elke nacht om 12 uur, en elke middag om 12 uur zet hij voor jou de nieuwste aanbiedingen online. Percentientje speurt ondertussen het web af naar de leukste acties! Samen besparen ze je elke dag veel tijd door jou op 1dagskoopjes het meest volledige overzicht te geven van de beste koopjes!

Dit is pas het begin! Pieter en Percentientje zijn nog lang niet klaar met 1dagskoopjes. Ze zullen dus elke dag hard voor je werken zodat jij op 1dagskoopjes.nl geen enkele deal hoeft te missen!