1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Voordelig naar Center Parcs

Wie kent het niet, de huisjes, bungalows, de natuur, typisch Center Parcs. Geniet van de bosrijke omgeving in een luxe bungalow, in het hoogseizoen of in het laagseizoen, je hebt in ieder geval de rust van de natuur om je heen. De faciliteiten voor kinderen zijn uitgebreid aanwezig zodat zij zich geen moment hoeven te vervelen. Denk aan de welbekende subtropische zwemparadijzen (Aqua Mundo) om te relaxen, van de wildwaterbaan te gaan en natuurlijk de hele dag te zwemmen.

Center Parcs heeft bungalows (cottages) in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Groot Brittanie. Bekende parken in Nederland zijn onder andere De Eemhof, De Huttenheugte en De Kempervennen. Wist je dat je maar liefst naar 25 verschillende parken kunt gaan? Elk park heeft zijn eigen charme, maar natuurlijk ben je overal van alle gemakken voorzien! Boek je vroeg, dan kun je gebruik maken van vroegboekkorting!

Boek nu je vakantie met vroegboekkorting


Wist je dat Center Parcs in 1968 is ontstaan doordat eigenaar Piet Derksen naast sportartikelen ook vakanties en kampeerartikelen ging verkopen? Van Sporthuis Centrum naar Center Parcs zijn de huisjes aangepast aan de wensen van de hedendaagse vakantieganger. Meer dan 40 jaar later is Center Parcs een internationaal begrip met veel moderne parken, recreatie en natuurlijk ook veel vakantieplezier.

Boek nu snel je last minute bij Center Parcs
Boek een voordelige last minute bij Center Parcs, of maak gebruik van de speciale vroegboekkorting om extra goedkoop op vakantie te gaan!


Sharing is caring: