1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Vijf cadeautips voor Moederdag

moederdag 2015

"Maaaaaamma, je bent de liefste van de heeeeeele wereld," zong zanger Heintje in een ver verleden. Met Moederdag om de hoek (dit jaar valt Moederdag op zondag 8 mei) willen we bij 1dagskoopjes ervoor zorgen dat je niet vergeet om je moeder in het zonnetje te zetten. Voor iedereen die er op tijd bij is, maar ook voor de last-minute cadeautjes koper. We geven je vijf cadeau-opties die bij elke moeder in de smaak vallen!

bloemen moederdag

Bloemen

Of je nu gaat voor een prachtige bos rozen, tulpen of een gemengd boeketje, bloemen doen het altijd goed bij moeders. Als je niet zo van de bloemen bent, kun je natuurlijk altijd een plantje sturen! Zorg ervoor dat je ook je bloemen uiterlijk op vrijdag, of zaterdag voor 12 uur bestelt, zodat ze op tijd bij je moeder aankomen! Bestel bij Fleurop of Topbloemen.nl je ideale boeketje voor je moeder!

taart voor moederdag

Taart (of chocolade)

Een cadeautje met een leuke bijkomstigheid is een taart. Je kunt natuurlijk zelf mee eten van de heerlijke taart die je voor je moeder hebt uitgezocht. En ga je voor een lekker doosje bonbons, haal dan ook meteen een doosje voor jezelf. We weten dat je er anders spijt van krijgt, want bij het bestellen loopt het water je al in de mond! Bestel je taart en chocolade voordelig bij gefeliciTAART.nl!

parfum voor moederdag

Parfum

De meeste moeders hebben hun eigen favoriete parfum, waarschijnlijk al jaren lang. Verras ze daarom met een nieuw flesje van hun favoriete geurtje, of - als ze van wat meer afwisseling houden - een nieuw flesje met een nieuw geurtje. En dat hoeft niet heel duur te zijn. Bij Superwinkel heb je alle bekende eau de parfums en eau de toilettes, maar dan met extra veel korting!

tijdschriften voor moederdag

Lekker samen eten

Moeders zijn altijd op zoek naar inspiratie. In huis, in de keuken, de tuin of qua levensstijl. Voor iedere moeder is er wat wils in tijdschrijftenland. Profiteer nu bijvoorbeeld van de Moederdag actie van Groupon, en doe je moeder FLOWDER bloemen cadeau. Zo kun jij misschien nog van nog lekkerdere kookkunsten van je moeder genieten! Of als jij en je moecder meer van lekker eten houden, kun je samen lekker uit eten gaan!

kaartje voor moederdag

Kaartje

Wil je het voordelig houden, maar wel laten weten dat je aan je moeder denkt, stuur dan een kaartje. Of een grote kaart, als je heel veel van haar houdt. Via Greetz gaat dat heel gemakkelijk, maar zorg er wel voor dat je op tijd je kaartje bestelt zodat hij op zaterdag bezorgd wordt. Op moederdag zelf wordt er natuurlijk geen post bezorgd!

Maar het leukste cadeau voor alle moeders in Nederland (en België) is natuurlijk weer een kans om hun kinderen te zien. Bestel daarom op tijd je cadeautje, en bezorg het persoonlijk bij je moeder... dat vindt ze zeker leuk! Fijne Moederdag!


Sharing is caring:comments powered by Disqus