1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Thuiswinkel Awards: Wie gaat er in 2015 met de prijs vandoor?

thuiswinkel awards genomineerden

De Thuiswinkel Awards zijn de prijzen voor webwinkels die uitmuntend presteren op het gebied van klantenservice en klantbeleving. De meest bekende variant is zijn de Thuiswinkel Awards XL, waar bedrijven met een omzet hoger dan 4 miljoen euro aan meedoen. Lees snel verder wie er genomineerd zijn!

Waar het allemaal om te doen is, is de titel "Beste webwinkel" - een prestigeuze titel die de winnende webwinkel een jaar lang mag voeren. Daarnaast is het voor de verschillende webwinkels om de beste in hun categorie te worden, maar die titel "Beste webwinkel" lonkt voor de meeste webwinkels!

Genomineerd voor de Beste webwinkel van Nederland zijn:

Vorig jaar ging bol.com met de prijs aan de haal en wisten zij de titel "Beste websinkel van Nederland" binnen te slepen. Naast deze titel zijn er nog publiekprijzen te winnen in zeven andere categorieen: Reizen & Vrije Tijd, Mode, Levensmiddelen & Persoonlijke Verzorging, Media/Entertainment, Huis, Hobby & Cadeau, Elektronica & Telecom en de categorie Financiële & Persoonlijke diensten.

Naast de publieksprijzen worden er door een vakjury ook nog een aantwl prijzen uitgereikt, de prijs voor Beste Startende Webwinkel, Beste Mobiele Webwinkel en de Cross Border E-commerce Award. De winnaar van de laatste prijs mag Nederland vertegenwoordigen op de longlist tijdens de Global Ecommerce Summit in Barcelona op 9 en 10 juni 2015.

Wie hoop jij dat er wint? Op donderdag 26 maart worden de winnaars bekend gemaakt tijdens een feestelijke avond.


Sharing is caring:comments powered by Disqus