1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Thuisbezorgd.nl afhalen!

thuisbezorgd afhalen

Bij Thuisbezorgd.nl kun je al een aantal jaar je favoriete gerechten thuis laten bezorgen, maar binnenkort is er waarschijnlijk de mogelijkheid om ook via de app en online te bestellen en je bestelling af te halen.

De mogelijkheid om af te halen via de Thuisbezorgd app is op dit moment alleen maar beschikbaar in Oostenrijk, maar de verwachtingen zijn dat deze mogelijkheid snel naar Nederland komt. Zo kun je je favoriete gerechten snel online bestellen, en afhalen - dus bespaar je weer bezorgkosten bij je bestelling!

Dit jaar is Thuisbezorgd.nl genomineerd voor een Thuiswinkel Award, de prijzen voor de beste webwinkels van Thuiswinkel.org. Als je dit blog aan het lezen bent en denkt, ik heb wel zin in een pizza, Chinees, Grieks of een snelle snack, dan kun je die natuurlijk bestellen op Thuisbezorgd.nl!


Sharing is caring:comments powered by Disqus