1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Shoppen bij Bax-shop straks in nieuwe fysieke winkel

bax shop distributie winkels events

We kennen Bax-shop natuurljk als de (online) winkel voor de DJ, producer & muzikant, met een showroom in Goes en sinds vorig jaar een beleveniswinkel in Antwerpen. Hier kun je proeven van de diverse producten, events, open dagen en kun al je vragen kwijt over je favoriete instrumenten en DJ-gear. Maar Bax-shop heeft meer voor je in petto, met uitbreiding van (online) winkels binnen Nederland, de Benelux en Europa!

In juni vorig jaar opende Bax-shop hun winkel in Antwerpen, waar zij een failliete muziekwinkel overnamen. Dit is Bax-shop zo goed bevallen dat ze op dit moment op zoek zijn naar een nieuwe locatie in Nederland om ook Nederland te kunnen voorzien van de beste offline service op het gebied van DJ, producer en muzikanten-gear. Of er in andere landen dit jaar nog een winkel komt is niet duidelijk, maar dit is wel een wens van Bax-shop.

Online breidde Bax-shop vorig jaar uit naar Frankrijk en Duitsland, maar ook deze landen worden bediend vanuit het centrale distributiecentrum in Goes. Ook Zweden, Groot-Brittanie, Italie en Spanje staan op de uitbreidingslijst van Bax-shop. Nu al kunnen deze landen via onder andere Amazon producten van Bax-shop aanschaffen.

Shop nu bij Bax-shop alles voor de DJ, producer en muzikant online!


Sharing is caring:comments powered by Disqus