1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Samsung Galaxy S6 - een nieuw topmodel

samsung galaxy s6 flagship phone telefoon

Na het succes van de Samsung Galaxy S1, S2, S3, S4 en S5 komt Samsung nu met een nieuw topmodel telefoon: de Samsung Galaxy S6. We kunnen je nu een overzicht geven van de technische specificaties, maar in plaats daarvan geven we je een overzicht van wat je echt wilt weten over de Galaxy S6!

Design

Samsung staat bekend om het feit dat in de evolutie van de Galaxy S-serie het ontwerp niet echt veranderde, en dat de behuizing grotendeels van plastic was. Bij de Galaxy S6 krijg je een nieuw ontwerp dat grotendeels uit glas en metaal bestaat. Daarnaast is de telefoon ten opzichte van de Galaxy S5 een stuk dunner geworden. Met een superscherp Full HD scherm zie je alles perfect, en de welbekende home-knop is nog steeds typisch Samsung! De S6 komt in twee verschillende versies, de S6 'Flat' - de platte variant, en de S6 'Edge', waar de rand van het scherm rond afloopt aan de zijkanten.

Een betere camera

Ook Samsung heeft haar camera's geupgrade. Zowel de camera aan de voorkant als de camera aan de achterkant hebben een betere lichtsensor gekregen. Wat dat in de praktijk betekent, is dat je betere en scherpere foto's kunt maken bij minder licht. En omdat perfecte belichting in de praktijk weinig voorkomt, is dit een een hulpmiddel om betere foto's te kunnen maken.

Sneller werken

Met een nieuwe look en een betere camera is het ook van belang dat je natuurlijk snel kunt werken. Met een nieuwe chip die een stuk kleiner is (en daardoor ook zuiniger) krijg je volgens Samsung prestaties die ongeevenaard zijn. Onze verwachtingen zijn hoog! Ook je internetsnelheden zullen omhoog gaan, door betere ondersteuning gaat je wifisnelheid omhoog, en ook je 3g/4g snelheid zal toenemen!

Draadloos opladen

De Samsung Galaxy S6 kun je ook draadloos opladen. Op dit moment zijn er twee methodes om draadloos op te laden, en de S6 ondersteunt beide manieren. Dus mocht je draadloos willen opladen, dan zit je met deze telefoon gegarandeerd goed! Mocht je toch meer een fan zijn van bedraad opladen, dan kun je binnen een half uur je telefoon van 0% tot 50% opladen!.

Ben jij ook zo enorm benieuwd naar dit topmodel van Samsung, en wil je 'm als eerste in huis hebben? Bestel dan nu alvast bij Samsung zelf zodat je de Samsug Galaxy S6 zodra hij beschikbaar is in huis hebt!

Bestel snel je Samsung Galaxy S6 Flat of je Samsung Galaxy S6 Edge!


Sharing is caring:comments powered by Disqus

Samsung Galaxy S6 Flat

samsung galaxy s6 flat

Samsung Galaxy S6 Edge

samsung galaxy s6 edge