1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Safaripark Beekse Bergen: Afrika is nu wel heel dichtbij

Bij Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek is de bekendste Afrikaanse dierentuin van Nederland. Met de meeste Afrikaanse dieren in een dierenpark in Nederland vermaak je je zeker de hele dag in Safaripark Beekse Bergen. Maar voor zo'n leuk dagje uit wil je natuurlijk niet de hoofdprijs betalen, want een kopje koffie en thee is ook wel lekker na een dagje dierentuin.

In Safaripark Beekse Bergen vind je de meest unieke rondleidingen van Nederland. Wat dacht je van in je eigen auto tussen de dieren rijden? Een bussafari tussen de de dieren? Op de boot? Of kies je ervoor om door het park te wandelen en alle dieren te voet te bezoeken? Je hebt genoeg keuze, en zou met zoveel keuze bijna een jaarabonnement kopen om elke week een keer te gaan!


Profiteer nu van extra korting als je je kaartje online koopt

Vroeger heette het park Leeuwenpark Beekse Bergen, maar omdat het aantal diersoorten is toegenomen en de focus meer Afrikaanse dieren werd, werd het park omgedoopt tot Safaripark Beekse Bergen. Nu vind je hier elke dag leeuwen, tijgers, jachtluipaarden, olifanten, capybara's, gorilla's, zebra's, krokodillen, nijlpaarden en nog veel meer. Je gaat zeker weten je favoriete Afrikaanse dieren tegenkomen!

Zing en dans gezellig mee met de Djambo Show! De bekende mascotte van Safaripark Beekse Bergen heeft zijn eigen show waar je vrolijk kunt dansen en zingen over de avonturen van Djambo. Ontmoet de heersers van de lucht tijdens de roofvogelshows of kom kamperen in het Rangercamp! Zo kun je kamperen tussen de wilde dieren!


Koop nu je goedkope kaartje voor Safaripark Beekse Bergen!

Is een dag in het park te weinig voor je? Blijf dan gezellig slapen bij Vakantiepark Beekse Bergen. Voor een nachtje, een weekje of de hele vakantie? Avontuurlijk wordt het in ieder geval wel!

Kom jij ook op bezoek bij Safaripark Beekse Bergen? Koop dan snel je kaartje met extra korting!


Sharing is caring:comments powered by DisqusHier is het: