1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Pro-tips voor je ideale televisie-ervaring

Met het WK voor de deur staat het internet er vol mee... hoe kies je je perfecte televisie? Grootte, kijkhoek, LCD, LED, 4K, 3D... ze maken het de gemiddelde kijker niet makkelijk. Daarom presenteert 1dagskoopjes.nl: Pro-tips voor je ideale televisie-ervaring. Nadat je dit artikel hebt gelezen, weet je exact welke televisie gaat kopen en hoe je het WK er eentje maakt om niet te vergeten.Gebruik natuurlijk onze TV vergelijker om je ideale televisie uit te zoeken!Groter is beter

Pro-tip 1 - Groter is beter

Zet gerust een 65” televisie in een kamer van 12 vierkante meter. Geen probleem, zo kun jij het beter zien. Disproportioneel is het nieuwe ‘passend’. Je hebt dan ook geen lampen meer nodig, want de televisie verlicht de hele kamer.


Analoog is zó 1990

Pro-tip 2 - Analoog is zó 1990

Vergeet geen passende module voor digitale televisie aan te schaffen voor je nieuwe televisie. Je wilt natuurlijk wel zien waar de bal heen gaat en wanneer er gescoord wordt. Een analoog signaal is zó 1990!


Slapen op de bank

Pro-tip 3 - Bankvoorbereiding

Bereid je bank voor. Als je die prachtige nieuwe televisie gekocht hebt... wordt dat gegarandeerd een paar dagen op de bank slapen. We weten allemaal wat het belangrijkst is tijdens het WK: die prachtige televisie. En stiekem is dat best een paar nachten op de bank waard, als je het ons vraagt.


TV te groot? Geen probleem
Nieuwe TV te groot voor de oude kast? Zo los je dat op!

Pro-tip 4 - TV te groot? Geen probleem!

Als je televisie niet op je huidige televisie-kastje past (zeg nou zelf, dat is vrij waarschijnlijk), koop dan een passende muurbeugel om je nieuwe aanwinst aan de muur te hangen. Heb je ook ineens dat toch-al-niet-zo-mooie kastje overbodig gemaakt!


Bierkratstoel

Pro-tip 5 - Multifunctionele doos

Hergebruik de doos waarin je televisie kwam als eettafel. Ook hier geldt pro-tip 1: hoe groter hoe beter. En als je het helemaal goed wil doen, haal dan twee kratjes bier en gebruik ze als stoelen voor je nieuwe eettafel.


Bieropenen

Pro-tip 6 - Vergeet de bieropeners niet

Zorg ervoor dat je vrienden de doppen van hun bierflesjes niet losslaan op je nieuwe televisie. Zorg dus voor genoeg flesopeners. Zo hou je je televisie WK-proof en heb je er wellicht volgend jaar ook nog plezier van.


Gebruik natuurlijk onze TV vergelijker om je ideale televisie uit te zoeken!

Sharing is caring: