1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Prijzen van je dagelijkse boodschappen vergelijken

fairsharing boodschappen dagelijks besparen

Op 1dagskoopjes vind je natuurlijk elke dag de beste dagaanbiedingen, zodat je veel geld kunt besparen op de leukste producten en uitjes. Wat als je dat ook kunt doen voor je dagelijkse boodschappen? Jan Meurs, ook bekend van de supermarktketen Jumbo, zag dit idee, en hij begint een prijsvergelijkingswebsite!

Op de website fairsharing.nl kun je de prijzen van verschillende producten vergelijken. Onder het motto "Het leven is duur. Te duur. Dat gaan we samen veranderen" wil de enthousiaste ondernemer 5 miljard euro per jaar besparen.

De website zal gerund worden door vrijwilligers, die producten kunnen indexeren en nieuwe prijzen van producten kunnen melden. Via de Fair Sharing Foundation, de stichting die specifiek voor dit project is opgezet, kun je in de toekomst op de site en via een mobiele app prijzen vergelijken. Op dit moment staat er een voorbeeld online waar je de prijs van kristalsuiker kunt vergelijken, en daar zit zeker een prijsverschil in!

Online bestellen Een logische volgende stap zou zijn dat je je boodschappen via de website en app zou kunnen bestellen. Hierover houdt Jan Meurs zich nog even stil, hij kan over plannen in die richting nog niets zeggen. Wie weet kun je binnenkort in plaats van in de supermarkt, online het voordeligst je dagelijkse boodschappen shoppen!


Sharing is caring:comments powered by Disqus