1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

PERSBERICHT

DELFT – 1 april 2013

Guldens terug op 1dagskoopjes.nl

Met een ludieke actie rondom 1 april heeft de dagaanbiedingenwebsite 1dagskoopjes.nl besloten de prijzen in guldens te laten zien. Meer dan tien jaar na de invoering van de euro zijn er toch veel mensen die nog terugrekenen naar guldens, en is op veler verzoek deze functie ingevoerd.

Door deze actie is het mogelijk om de prijzen in guldens te laten zien, een functie die alleen door 1dagskoopjes is geïmplementeerd. Het initiatief van Daniël Charpentier en Ferdy van Varik is een knipoog naar de financiële crisis en benadrukt de Nederlandse prijsbewuste mentaliteit.

Op 1dagskoopjes.nl wordt elke dag een overzicht gegeven van meer dan 100 dagaanbiedingen van verschillende aanbieders. Zo kan de consument op één website alle dagaanbiedingen overzien en profiteren van de kortingen, zonder alle individuele websites te hoeven bezoeken.

Over 1dagskoopjes

1dagskoopjes.nl is onderdeel van Difference Media, een initiatief van Daniël Charpentier en Ferdy van Varik. Op 1dagskoopjes.nl worden elke dag de beste dagaanbiedingen verzameld. De website is recent voorzien van een nieuw design en blijft onder leiding van Charpentier en van Varik in ontwikkeling.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie, neem contact op met Daniël Charpentier
Email: info@1dagskoopjes.nl

Of lees de blogpost over deze actie op www.1dagskoopjes.nl/blog/de-gulden-is-terug


Sharing is caring: