1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Pakketknuffelaar bij Coolblue: je nieuwe droombaan?

coolblue pakketknuffelaar

Hou jij van pakketjes? Pakketjes aanraken, vertroetelen, versturen en ontvangen? Dan heeft Coolblue je nieuwe droombaan! Als pakketknuffelaar bij Coolblue mag je dit alles doen, en meer!

Unieke functie

Deze unieke functie in de "logistieke zorgsector" heeft als doel dat elke klant van Coolblue zijn of haar pakketje met een glimlach in ontvangst neemt. Zowel een klant als zijn of haar pakketje verdient natuurlijk aandacht, liefde en service.

Knuffels en high fives

Als pakketknuffelaar is het van belang dat je grote knuffels en kleine knuffeld belangrijk zijn voor de beleving van de klant. Naast knuffels wordt er ook gebruik gemaakt van de boks, de kus en de high five - want elk pakketje heeft natuurlijk zijn eigen behoefe.

Dus als je bij Coolblue bestelt, weet je dat je pakketje genoeg liefde heeft gehad, en hopelijk ontvang je het pakketje dan ook nog met een dikke vette glimlach op je gezicht! Bekijk hieronder de oproep voor de vacature!
Sharing is caring:comments powered by Disqus