1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Ontdek het dierenrijk in Burgers' Zoo

In Burgers' Zoo in Arnhem heb je het dierenrijk aan je voeten. Van de desert tot de safari, je kijkt je ogen uit! Leer alles over je favoriete dieren tijdens een speciale rondleiding, en ontdek de diverse diersoorten die je er elke dag kunt zien!

Wist je dat Burgers' Zoo al meer dan 100 jaar bestaat? Het park werd in 1913 opgericht door de familie Burgers en heette toen Faisanterie Buitenlust. De afgelopen 100 jaar zijn er veel dieren gekomen en gegaan, en is het park geworden wat het vandaag de dag is. Lees snel verder om alles over het park te weten te komen!


Profiteer nu van extra korting als je je kaartje online koopt

Burgers' Zoo bestaat uit verschillende onderdelen. Begin bijvoorbeeld in Burgers' Park. Hier vind je de pinguins, olifanten, stokstaartjes, bosrendieren en bijzondere exotische vogels. Ook de gorilla's en chimpansees mogen niet ontbreken in het park. Breng daarna een bezoek aan Burgers' Safari. Hier vind je alle dieren van de Afrikaanse savanne en steppe. Denk aan neushoorns, olifanten, giraffes en nog veel meer! Zoek dan de woestijn op in Burgers' Desert, met slangen, halsbandpekari’s en de familie dikhoornschapen. In Burgers' Mangrove vind je schildpadden, bijzondere waterplanten, vissen en watervogels. Daarna loop je snel door naar Burgers' Rimba, waar je onder andere tijgers kunt zien. In Burgers' Bush vind je de grootste waterval in Nederland! Bekijk de zeekoeien, reptielen, capybara’s en aardvarkens in dit tropisch paradijs. Als laatste bezoek je Burgers' Ocean, waar je het grootste levende koraalrif van Europa vindt! Kijk naar de kleurrijke vissen, de haaien en laat de onderwaterwereld je betoveren.


Koop nu je goedkope kaartje voor Burgers' Zoo!

Wil je echt alles leren over je favoriete dieren? Vraag dan een rondleiding aan. Hierbij kun je kiezen voor een dier-specifieke rondleiding, of een algemene rondleiding door het park.

Genoeg redenen om op bezoek te gaan bij Burgers' Zoo, toch? Koop dan snel je kaartje met extra korting!


Sharing is caring: