1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Online shoppen met eID in 2016

digid eid online shoppen

eID, de opvolger van het de DigID gaat niet alleen voor overheidsdoeleinden gebruikt worden. Ook het online en offline shoppen wordt beinvloed door de komst van de eID. Online shoppen wordt minder fraudegevoelig, en leeftijdsregels zijn makkelijker te controleren. Lees snel verder wat er allemaal gaat gebeuren op het gebied van aanbiedingen shoppen!

Eerder werd al bekend gemaakt dat het nieuwe concept eID de huidige DigID gaat vervangen voor overheidsdiensten zorgverzekeringen en banken. Maar onlangs werd ook bekend gemaakt dat eID ook voor webwinkels gebruikt gaat worden. Offline kan je eID bijvoorbeeld gebruikt worden om je te identificeren bij de verkoop van alcohol.

De eID wordt een soort multifunctionele sleutel die ook gebruikt gaat worden bij webwinkels. De overheid heeft bekend gemaakt dit in 2016 te gaan testen bij vijf grote webwinkels. Hiermee wordt er gekeken naar de haalbaarheid van het project bij online shoppen.

overzicht eid

Wat betekent dat voor jou op dit moment? Niet veel. Op dit moment wordt de DigID nog steeds gebruikt voor overheidswebsites, en is er nog geen manier waarop je bij je favoriete webwinkel jezelf hoeft te identificeren. Misschien kun je je favoriete dagaanbiedingen in 2016 wel met je eID bestellen, we gaan het zien!


Sharing is caring:comments powered by Disqus