1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Nu te zien op televisie: 1DayFly

1dayfly op televisie commercial

Waarschijnlijk heb je ze meer dan eens langs zien komen op 1dagskoopjes: 1DayFly.com! Met elke dag zeven superscherpe aanbiedingen waar iedereen wel iets vind waar je blij van wordt. Want zeg nou zelf, goed geprijsde dagaanbiedingen toveren bij iedereen een lach op het gezicht!

Al een tijdje zie je op televisie ook reclame voor 1DayFly, en met deze lancering stelden we de CEO van 1DayFly, Roderick Voerman, wat vragen in een kort interview! Bekijk de commercial en lees snel verder!


Wat is het geheim achter de dagaanbiedingen van 1DayFly?

Hard werken, volhouden en altijd enthousiast blijven. Intussen werken we met een team van 14 man er aan om te zorgen dat er 8 tot 12 nieuwe aanbiedingen per dag online gaan en dat alle klanten netjes binnen een uur antwoord krijgen op hun vragen

Wat is toch die 1DayFly VIP aanbieding?

Een extra speciale aanbieding voor alleen onze vaste klanten. De allermooiste deals zijn heel snel uitverkocht dus we moeten selectief zijn aan wie we die aanbieden.

Wat was jullie favoriete 1DayFly aanbieding van de afgelopen tijd?

Alles wat met techniek en gadgets te maken heeft vinden we zelf heel leuk. De laatste tijd vecht het segment merkkleding om de eerste plaats in ons favorieten lijstje.

Kunnen jullie een tipje van de sluier oplichten over mooie acties en aanbiedingen die er aankomen voor de bezoekers van 1dagskoopjes?

Nee joh, dat doen we nooit! Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op Instagram of andere social media. Dan weet je altijd als eerste onze aanbiedingen.

Wat zijn jullie toekomstplannen, nu jullie ook op televisie te zien zijn?

Nog leukere aanbiedingen, snellere levertijden en een aparte Home&Living afdeling.


Bij 1dagskoopjes zijn we natuurlijk heel erg benieuwd naar die leukere aanbiedingen, snellere levertijden en die Home & Living afdeling die er aan zit te komen. Ben je benieuwd wat er vandaag in de aanbieding is? Ga dan snel naar 1DayFly.com!


Sharing is caring:comments powered by Disqus