1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Nu besteld bij Media Markt, over een uur in huis?

header

Media Markt wil je leven nu nog makkelijker maken met een nieuwe manier van bezorgen. Wat is het vervelendste onderdeel van het bestelproces als je iets online bestelt? Het wachten op de bezorger die vaak ook pas de volgende dag je pakketje komt bezorgen. Met de mogelijkheden van 'same day delivery', avondbezorging op dinsdag- en donderdagavond en bezorging op zondag heb je bij sommige webwinkels zoals bol.com en Coolblue al meer flexibiliteit. Maar wat nou als je iets vrijwel direct nodig hebt, maar je niet wegkunt ? Media Markt komt mogelijk met een oplossing.

"We zijn bezig alles aan elkaar te verbinden. Online komt naar de winkels, de winkels naar online. Met onze dekking zijn e in staat om in heel Nederland binnen een uur een iPhone 6-lader te bezorgen," aldus directeur Barry van Ruiven. In de praktijk betekent dat dat je wellicht je nieuwe oplader op kantoor kunt bestellen, en na een uurtje al kunt inpluggen zodat je je telefoon weer kunt opladen.

Natuurlijk kun je op dit moment al afhalen bij winkels van Media Markt, maar vaak wacht je hier ook 1 tot 3 werkdagen op als het product niet op voorraad is. De snelle levering van Media Markt zou mogelijk zijn vanuit de winkels, die in het grootste deel van het land goed vertegenwoordigd zijn. In Duitland wordt er op dit moment al geexperimenteerd met het bezorgen van producten met taxi's. Of dit concept ook naar Nederland komt, is niet duidelijk.

Zou jij gebruik maken van deze service van Media Markt?


Sharing is caring:comments powered by Disqus