1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Nederlander geeft meer geld uit online in 2014

14 miljoen euro online shoppen

Er wordt weer veel geld uitgegeven online. De Nederlandse online shopper besteedde in 2014 maar liefst 13,96 miljard euro online. Thuiswinkel.org en PostNL deden onderzoek naar hoeveel geld er tegenwoordig gespendeerd wordt online. Nog steeds zit er een flinke groei in hoeveel geld we met zijn allen online besteden. En daarom zijn we bij 1dagskoopjes natuurlijk op zoek naar de beste online aanbiedingen!

In het eerste half jaar van 2014 is er een groei waargenomen van 5% ten opzichte van 2013, maar in het tweede kwartaal was deze groei maar liefst bijna 12%! Van het gemiddelde Nederlandse budget wordt er 17,6% online besteed. In het budget wordt 10,2% besteed aan het kopen van producten online, de rest van deze 17,6% wordt besteed aan diensten zoals reizen, verzekeringen en dagjes weg.

In de praktijk komt het er op neer dat er ongeveer evenveel geld wordt besteed aan producten (zoals je favoriete dagaanbieding van vandaag) als dat er wordt gespendeerd aan diensten (zoals die zorgverzekering die je vorig jaar met extra veel voordeel hebt kunnen afsluiten).

Hoeveel geld geef jij uit online? Je favoriete dagaanbiedingen kon je natuurlijk niet laten liggen (wij ook niet!) - kijk dus snel op de homepage van 1dagskoopjes voor de beste aanbiedingen, elke dag weer!


Sharing is caring:comments powered by Disqus