1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Meer dan een miljoen Nederlanders weg in de voorjaarsvakantie

voorjaarsvakantie-miljoen-mensen-1dagskoopjes-aanbieding-last-minute

Ga jij er nog op uit deze voorjaarsvakantie? Maar liefst 1,1 miljoen Nederlanders pakken tijdelijk hun biezen voor een verdiend weekje vakantie. Traditiegetrouw wordt er eerst carnaval gevierd in Noord Brabant en Limburg, waarna voor Zuid-Nederland de vakantie losbarst (14-22 februari). De week erna (21 februari-1 maart) hebben Noord en Midden Nederland vakantie.

In eigen land

Dit jaar ongeveer een half miljoen mensen weg in eigen land in de voorjaarsvakantie. Meer dan de helft van de vakantiegangers in eigen land verblijft in een bungalow of vakantiehuisje. Vooral bungalowparken zijn erg in trek deze vakantie. De parken van Center Parcs en Landal Greenparks zijn hiervoor populaire locaties.

In het buitenland

Maar liefst 600.000 mensen trekken naar het buitenland in de periode van 14 februari tot en met 1 maart. In die tijd wordt er vooral uitgekeken naar wintersport en de sneeuw in de populaire vakantiegebieden in Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland. Wintersporters boeken vaker last minute voor sneeuwzekerheid, zodat ze hun vakantie op de piste kunnen vieren. Boek bijvoorbeeld nu nog voor sneeuwzekerheid bij VakantieDiscounter of Sunweb Winter.

Kijk snel op de voorjaarsvakantie last minutes pagina om er nog snel voordelig tussenuit te gaan en te profiteren van de last minute korting.


Sharing is caring:comments powered by Disqus

Nederland

centerparcs

Center Parcs

landal

Landal

Wintersport

vakantiediscounter

VakantieDiscounter

sunweb

Sunweb Wintersport