1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Media Saturn neemt meerderheidsbelang in iBOOD

ibood media saturn holding

Media Saturn Holding heeft opnieuw in iBOOD geinvesteerd en neemt hiermee een meederheidsbelang in een van de grootste dagaanbiedingen websites van Nederland. In het begin van 2014 investeerde de het Duitse moederbedrijf van Media Markt ook al in iBOOD. Sinds die tijd heeft iBOOD zijn website vernieuwd, en kun je natuurlijk shoppen met het winkelwagentje.

Mede-oprichter van iBOOD Jöran Prinssen zegt tegen Emerce over de investering: “Eind vorig jaar zijn we met een nieuwe site live gegaan. We hadden wat technische problemen, maar de glazen plafonds die we hadden zijn nu weg. iBood gaat uitbreiden naar meer landen en ongetwijfeld kunnen onze klanten hun bestellingen op termijn bij de MediaMarkt gaan ophalen. Over de volle breedte gaan we professionaliseren.”

Ook zijn er mogelijkheden voor nieuwe specifieke productgroepen bij iBOOD, zoals Tools & DIY. Ook het feit dat iBOOD kan profiteren van de inkoop van het moederbedrijf van Media Markt, kan natuurlijk mooie dingen betekenen voor het toekomstige aanbod van iBOOD.

Media Saturn Holding is het bedrijf achter onder andere Media Markt en Saturn, dat op dit moment alleen nog in Duitsland actief is. Ook de grote online elektronicaketen Redcoon valt onder deze holding. iBOOD is dus in goed gezelschap bij de Duitse elektronica-holding.

Bij 1dagskoopjes zijn we erg benieuwd wat deze overname voor iBOOD gaat betekenen. De tijd zal het ons leren, want die dagaanbiedingen bij iBOOD, die komen elke dag weer!


Sharing is caring:comments powered by Disqus