1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Leapfrog 3D printer Dual extruder Creatr - the only limit is your own imagination!

3D objecten geprint met de Leapfrog 3D printer Dual extruder Creatr

Als je dit bericht over een paar jaar leest denk je misschien: "wat is hier zo boeiend aan?". Maar vandaag (26-01-2014) heeft iBOOD wel een heel bijzondere deal. Namelijk een "betaalbare" 3D printer. Met de Leapfrog 3D printer Dual extruder Creatr heb je nu de mogelijkheid je eigen ontwerpen tot leven te brengen!

3D printen is de toekomst

Tien jaar geleden waren gewone inkjet printers kostbaar en laserprinters onbetaalbaar. Nu krijg je bijna een gratis inkjet bij aankoop van een pak appelsap en voor minder dan 80 euro heb je al een kleurenlaserprinter. Nu is het de beurt aan 3D printers om gemeengoed te worden. Hoewel de eerste commerciële 3D printer al uit 1984 stamt, lijkt het met de iBOOD dagaanbieding van vandaag toch weer een stap dichter bij te komen.

Leapfrog 3D printer Dual extruder Creatr

Waarom printen in 3D?!

Het is misschien moeilijk voor te stellen waarom je objecten in 3D zou willen printen. Waar is dat goed voor? En daar ga je toch niet 1499,95 voor betalen?! Vandaag de dag zal het voornamelijk (product)ontwerpers aanspreken die hun design naar the next level willen brengen. Of een goede indruk willen maken bij klanten, met een echt prototype, in plaats van een illustratie op een plat computerscherm. Maar je kan er natuurlijk veel meer mee. Stel je een toekomst voor waar je dat schroefje of dopje wat je kwijt bent gewoon even uitprint. In plaats van een mooie briefkaart maken, ontwerp en print je nu een persoonlijk en uniek cadeau! Voorbeelden hiervan zijn: sieraden, speelgoed, vazen, bekers en kunstwerken. Maar laat vooral je fantasie op hol slaan. Ben je zelf niet zo creatief? Dan kan je gewoon een 3D model downloaden van iemand anders!

3D Printed Zebra & Other Animals

Hoe werkt een 3D printer?

Via spuitkanaaltjes worden laagjes gesmolten plastic op elkaar gespoten. Laagje voor laagje, totdat er een figuur ontstaat. Wanneer het object afkoelt wordt het plastic weer hard, et voilà, je hebt een 3D object! Natuurlijk willen we je niet vervelen met een lang en technisch verhaal, dus bekijk in plaats daarvan rustig de onderstaande filmpjes van de Leapfrog 3D printer Dual extruder Creatr in actie:Relevante links


Sharing is caring: