1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Laat je inspireren door de Wehkamp stijlexperts

wehkampheader

Dankzij de 50 stijlexperts van Wehkamp scoor jij nog makkelijker outfits en interieur en behoren fashion bloopers tot de verleden tijd. Dat is de boodschap van Wehkamp in hun nieuwste commercial.


De commercial speelt zich af in een slaapkamer waar een moeder kledingadvies vraagt aan haar dochter die het ogenschijnlijk niet helemaal met haar keuze eens is, vervolgens gaan de Wehkamp stijlexperts aan de andere kant van de kledingkast aan de slag om een geschikt feestjurkje te vinden.

De stijlexperts zijn in werkelijkheid al langer werkzaam voor Wehkamp.nl en gaan zich nu naast inkopen en marketing ook actief bezig houden om jou te inspireren en adviseren met blogs, video's en tips. Je kunt de experts en hun persoonlijke selecties en favorieten ook volgen via Facebook en Pinterest.

"Het inzetten van stijlexperts zal in de toekomst een steeds belangrijkere rol krijgen binnen ons online warenhuis om zo de klant te helpen bij het maken van de juiste keuze. Met het personaliseren van onze website, ons online magazine en onze samenwerking met invloedrijke Nederlandse vloggers spelen we hier al enige tijd op in", aldus Maurine Alma, Brand Director wehkamp.nl.

Ga nu dus snel naar Wehkamp.nl en laat je inspireren om zo die broek of jurk te vinden die perfect bij je past!


Sharing is caring:comments powered by Disqus