1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Kijkshop introduceert 2-uursbezorging

kijkshop 2 uurs bezorging

Eerder schreven we al over mogelijke 'same day delivery' bij Media Markt, en nu komt Kijkshop met 2-uursbezorging. In samenwerking met het bedrijf Pluplus wordt in Amsterdam en Utrecht deze bezorgmethode uitgetest. De producten die je bestelt in deze steden met 2-uursbezorging worden vanuit de winkels uitgeleverd, die dan ook de functie krijgen van kleine distributiecentra.

Stel je voor, je zit op kantoor, en je telefoonkabeltje begeeft het en je hebt nog maar 20% van je batterijlading over. Je pauze is net geweest, en je hebt echt een nieuw kabeltje nodig om je telefoon te kunnen opladen. Je surft naar Kijkshop en bestelt daar een kabeltje voor je telefoon. Anderhalf uur later staat de bezorger bij jou op kantoor en kun jij met je telefoon weer iedereen te woord staan. Toch wel makkelijk, die twee-uursbezorging!

De verwachting dat na deze tests ook in de rest van Nederland het mogelijk is om vanuit de winkels van Kijkshop te bestellen en je bestelling binnen twee uur in huis te hebben. De prijs van deze dienst kan heel voordelig uitpakken, want in het goedkoopste geval is het zelfs gratis! Bestel dus nu snel op Kijkshop.nl!


Sharing is caring:comments powered by Disqus