1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Kerstmarkten: de gezelligste manier om in de kerststemming te komen

Voordelige kerstmarkten in binnen en buitenland

Met de decembermaand en de kerst in aantocht wordt er stiekem alweer nagedacht over alles wat te maken heeft met kerstverlichting, kerstbomen, kerststollen en misschien een beetje sneeuw. De kerst komt langzaamaan steeds dichter bij, en voor je het weet is het weer zo ver. Kaarsjes aan, cadeautjes onder de kerstboom, het is zomaar 25 december! Om helemaal in de stemming te komen kun je natuurlijk in de maanden november en december alvast de gezelligste kerstmarkten bezoeken. We zetten de leukste kerstmarkten en citytrips van VakantieVeilingen en Actie van de Dag voor je op een rijtje.


Kerstmarkt Londen

Londen

Het grootste en bekendste warenhuis van Londen, Harrods is altijd op tijd in kerststijl gehuld. Prachtig aangekleed, dan zwicht je zeker voor de gezelligheid. Als je er toch bent, maak dan een ritje in de London Eye, wandel over Oxford Circus en ontdek de kerstsferen van Londen. En vergeet natuurlijk niet dat ene kerstcadeautje mee te nemen, want je bent natuurlijk wel in Londen! Boek bij VakantieVeilingen of Actie van de Dag.


Kerstmarkt Dusseldorf

Düsseldorf

De gezelligste kersmarkt van Europa vind je in Dusseldorf. Met maar liefst zes pleinen vol met kraampjes kun je het ultieme kerstgevoel ervaren. Kijk je ogen uit op de Marktplatz, Flingerstrasse, Heinrich Heine Platz, Stadtbruckchen, Schadowplatz en de Schadowstrasse, of kom schaatsen op de ijsbaan! Neem een warme kop Gluhwein, een verse wafel, je weet dat de leukste dagjes weg, dagjes zoals deze zijn. Boek bij VakantieVeilingen of Actie van de Dag.


Kerstmarkt Antwerpen

Antwerpen

Als je zin hebt in een dagje Antwerpen dan wil je dat zeker doen in de maanden November en December. Breng een bezoekje aan de Antwerpse Zoo, kom shoppen op de Meir en wandel over de kerstmarkt op Het Steenplein, de Suikerrui, de Grote Markt en de Handschoemarkt. De reuzenkerstboom wordt ook dit jaar weer opgetuigd, en is in al zijn glorie te zien op de Grote Markt. Boek bij VakantieVeilingen of Actie van de Dag.


Kerstmarkt Keulen

Keulen

Ook in Keulen is het goed toeven in de aanloop naar de kerstdagen. Met zes markten, meer dan 150 gezellige chalets met kerst- en winterse artikelen Bezoek de kerstmarkt rond de Dom en de Haven kerstmarkt naast het Chocolademuseum. Met zijn imposante Dom is Keulen een stad die je niet snel zult vergeten. Mocht het weer je al een laagje sneeuw meegeven is het bezoeken van Keulen in aanloop naar de kerst iets dat je zeker niet wil missen. Boek bij VakantieVeilingen of Actie van de Dag.


Kerstmarkt Valkenburg

Valkenburg

Ver hoef je het niet te zoeken. Ook in eigen land kun je namelijk genieten van de leukste kerstmarkten. Elk jaar wordt Valkenburg weer omgetoverd tot de kerststad van Nederland. In de betoverende grotten vind je de kerstmarkten. Vergeet natuurlijk geen kijkje te nemen bij de grootste ondergrondse kerststal van Europa! Boek bij VakantieVeilingen of Actie van de Dag.

Maak je van de laagste prijs graag een spelletje? Kies dan voor VakantieVeilingen. Als je gewoon wil boeken voor een hele scherpe prijs, kom dan in de kerststemming met Actie van de Dag.


Sharing is caring:comments powered by Disqus