1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

iBOOD HUNT November terugblik

Een gemiddeld screenshot tijdens Ich liebe Ananas

Na de langverwachte aankondiging van iBOOD hebben we 7 en 8 november 2013 weer een iBOOD HUNT gehad. Gelukkig kwam de beruchte iBOOD box tijdens deze HUNT ook weer een aantal keren voorbij. Hoe duur zijn de boxen, waren er veel goede deals en wellicht belangrijker: houden alle servers het deze keer. Lees verder over servers, konijnen, pizza’s, weinig slaap en een hoop gezelligheid.

Voor komende iBOOD HUNTS kun je terecht op de altijd gezellige 1dagskoopjes iBOOD HUNT chat en reloader. Door het handige belletje hoor je direct wanneer er een nieuwe aanbieding is, en hoef je nooit meer een box te missen!

Ook deze keer had 1dagskoopjes weer de juiste voorbereidingen getroffen: een nieuw design op de site en een snellere server. Natuurlijk stonden ook de ananassen koud, de pizza’s warm, en was iedereen klaar om te gaan op woensdagavond. Donderdagnacht om 0:00 barstte de hunt los, maar zoals gewoonlijk verzamelden veel mensen zich al in de loop van woensdagavond om niets te missen. Om middernacht startte de hunt met knalaanbiedingen zoals de GoPro Hero 3+, monitoren en Jelly Beans, en binnen het eerste half uur kwam de eerste box voorbij. Meteen wisten een aantal mensen een box te bemachtigen, eentje van 100 euro, wat later de prijs bleek te zijn voor alle boxen die iBOOD deze hunt aanbood.

Gedurende een rustige nacht met veel televisies en monitoren werd het na een box op de vroege morgen stukje bij beetje drukker. Ook de 1dagskoopjes server had het zwaar, terwijl de deals doordenderden. Ferdy en Daniël hebben achter de schermen een hele hoop serverproblemen verholpen, van vastlopende deals tot aan CPU problemen op de server, en daar is wel redelijk wat slaap voor ingeleverd. Gelukkig wisten ze 1dagskoopjes draaiende te houden, en bleven de deals geruisloos binnenkomen. Rond etenstijd werden er weer pizza's weggegeven en werd er ook door de 1dagskoopjes crew en de moderators lekkere pizza gegeten, twee dagen achter elkaar - want zo hoort dat tijdens een hunt!

Natuurlijk werden we ook deze keer muzikaal omlijst door de DJs van Radio Onzin, die 48 uur lang radio maakten om iedereen wakker te houden tijdens de hunt. Zelfs tijdens de pauze in de tweede nacht ging Radio Onzin vrolijk door voor alle nachtbrakers! Af en toe werd er door 1dagskoopjes een update gegeven over de deals, en zetten de DJs Ich liebe Ananas van de Remmi Demmi Boys in, waarna de chat overliep van de ananassen. Ook een geliefde ananastrack was de Spongebob Squarepants themesong, waar er toch ook de liefde aan de welbekende ananas werd verklaard.

DJ Randy maakte zelfs met de crew van 1dagskoopjes speciale jingles voor Radio Onzin, en DJ Ferry mixte deze in twee Britney Spears nummers:

Britney Spears - Work Bitch

Britney Spears ft. Will.I.Am - Scream and Shout

Tot slot nog wat leuke weetjes en statistieken over de hunt:

  • Meer dan 600 deals op 48 uur
  • Op het drukste moment meer dan 5000 1dagskoopjes bezoekers
  • Maar liefst 28 keer Ich liebe Ananas van de Remmi Demmi Boys
  • Tien keer iBOOD boxen te scoren
  • Alle boxen kostten €100
  • Veel walvisfeitjes
  • 750 nummers op Radio.Onzin.org!


Tot de volgende hunt,

Daniël, Ferdy, Lisette & Tristan

P.S. Natuurlijk heeft 1dagskoopjes elke dag de beste dagaanbiedingen voor jou op een rijtje, ook na de hunt!


Sharing is caring:



comments powered by Disqus

Gerelateerde iBOOD box en hunt artikelen

Unboxing iBOOD Hunt Augustus 2013

Bekijk de inhoud van de boxen van de augustus 2013 hunt - lees verder

Unboxing iBOOD Hunt November 2013

Bekijk de inhoud van de boxen van de november 2013 hunt - lees verder

iBOOD BOX: alles wat je altijd al hebt willen weten

Voor eens en altijd alle antwoorden op je vragen over die mysterieuze kartonnen doos - lees verder