1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

iBOOD Hunt 27 & 28 februari 2013 - Terugblik


Klokslag 00:00 op 27 februari 2013 in de nacht van dinsdag op woensdag was het weer zover. De nieuwste editie van de iBOOD Hunt. Dit was alweer de vijftiende Hunt die de crew van 1dagskoopjes heeft meegemaakt. Gedurende 48 uur kwamen er, met een korte onderbreking van vier uur tijdens de tweede nacht, maar liefst 729 deals langs met een gemiddelde prijs van €99,85. Ook was de beruchte iBOOD box van de partij, die maar liefst vijf keer zijn kartonnen gezicht liet zien. Dit keer was de BOX trouwens ook op een andere manier te bemachtigen, namelijk via een speurtocht waarbij deelnemers een verstopte BOX in Nederland en België konden vinden.

Zoals gebruikelijk liep gedurende de dag op dinsdag 26 februari onze chatroom langzaam vol in afwachting van de aankomende iBOOD Hunt. Koopjesjagers uit zowel Nederland als België. Deze Hunt was namelijk weer een gezamelijke jacht met onze zuiderburen. De servers van iBOOD zijn inmiddels dusdanig stabiel dat het mogelijk is om twee landen tegelijkertijd te laten hunten.

iBOOD Hunt opstelling van gebruiker DaMarcus iBOOD Hunt opstelling van gebruiker DaMarcus

We barstten los om middernacht met 200 fanatieke hunters en het bezoekersaantal liep gestaag op tot een recordaantal voor de 1dagskoopjes hunt website! Het was dan ook erg druk, maar ook reuze gezellig bij ons op de site. Maar liefst 53932 chatberichten gezellig! De top 5 meest actieve chatters waren op volgorde van aantal chatberichten:

  1. Daniël-1DK.nl (1749)
  2. donotwant (1543)
  3. Ramon (1084)
  4. LS (1044)
  5. TheVMaster (908)

Blijkbaar was chatten dat wat @donotwant wél wilde ;-) Verder kwamen er ruim 2000 chatberichten langs met ananassen en werd er een poging gedaan “Nilfisten” tot hét woord van de dag te verkondigen. Met maar zeven berichten is dat helaas niet gelukt. Ook op Tweakers en het Fok! Forum werd er flink gehunt en werden vele topics en paginas gevuld. Van 9lives, budgetgaming en tipsvoorbesparen waren er ook vele mensen actief.

Een groot succes werd het geniale filmpje van @Zerfox, die in het gewone leven Rutger heet. Wij kunnen zelf dan de hunt op geen betere manier samenvatten dan hij deed in Hitlers iBOOD Hunt experience. Niet alleen viel de crew van 1dagskoopjes van hun stoel van het lachen, maar wist Rutger zelfs een BOX los te peuteren bij de directie van iBOOD voor zijn ludieke actie, en terecht!

De rest van ons heeft het moeten doen met boxen via de website. We hadden maar liefst vijf kansen op een box tussen alle 724 andere aanbiedingen. Bekijk hiervoor en alle andere deals tijdens de Hunt ons overzicht van de gemiste iBOOD deals. Helaas hebben wij zelf alle vijf keren achter het net ge(nil)fist, maar we hebben voldoende gelukkige koopjesjagers gespoken die sneller konden klikken dan wij.


Dit keer had iBOOD ook nog een troef voor de boxliefhebbers! iBOOD had een speurtocht met hints op touw gezet waarbij je echt op pad moest op hem te vinden. Met cryptische hints werden in Nederland in Amsterdam (Schiphol) en in Utrecht (Hoog Catharijne) en in België in Antwerpen en Brussel boxen gevonden. Filmpjes over de actie en van gelukkige winnaars vind je op het YouTube kanaal van iBOOD

Zoals inmiddels gebruikelijk is, hadden we onze welbekende pizza actie. Tijdens de hunt hebben we weer vier mensen kunnen verblijden met een heerlijke pizza die verloot werd via Twitter en Facebook. Henk, Rinke, Suraj en Jim, we hopen dat het heeft gesmaakt!

de door Rimke gewonnen overheerlijke 1dagskoopjes pizza de door Rimke gewonnen overheerlijke 1dagskoopjes pizza

Moe en voldaan sloten wij de iBOOD Hunt weer af om middennacht. Een nacht welverdiende slaap was onze ultieme beloning. Toen we eindelijk wakker waren vonden we in de chat nog vele pizzadozen en ananassen en nog aardig wat activiteit. Omdat onze chat het hele jaar open is is het er altijd een gezellige boel, met veel vaste gasten die tijdens de hunt ook altijd actief zijn. We hopen je daar ook terug te zien! Wij hebben in ieder geval weer genoten van deze iBOOD Hunt en hopelijk tot de volgende keer!

Een bedankje gaat uit naar de moderators van de chat, die alles in goede banen hebben weten te leiden. Bedankt voor jullie inzet!

De 1dagskoopjes-crew,

Daniël, Ferdy & Lisette

P.S. Natuurlijk heeft 1dagskoopjes elke dag de beste dagaanbiedingen voor jou op een rijtje, ook na de hunt!


Sharing is caring:comments powered by Disqus

Gerelateerde iBOOD box en hunt artikelen

Unboxing iBOOD Hunt Februari 2013

Bekijk de inhoud van de boxen van februari 2013 hunt - lees verder

Unboxing iBOOD Hunt Mei 2013

Bekijk de inhoud van de boxen van de mei 2013 hunt - lees verder

iBOOD BOX: alles wat je altijd al hebt willen weten

Voor eens en altijd alle antwoorden op je vragen over die mysterieuze kartonnen doos - lees verder