1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Hoge noren, lage noren, ijshockey- of kunstschaatsen, het is tijd voor winterpret!Sneeuw of geen sneeuw, ijs of geen ijs, het is weer winter in Nederland. Tijd om te schaatsen, sneeuwballen te gooien, sneeuwpoppen te bouwen en lekker te sleeën. Je lekker warm aankleden is dan natuurlijk ook belangrijk! Of je voor hoge noren, lage noren, ijshockeyschaatsen of kunstschaatsen wil gaan, het is helemaal aan jou. We zetten de beste webshops met de beste prijzen voor je op een rijtje!

Athleteshop.com - het grootste assortiment in schaatsen

Bij Athleteshop.com vindt je het grootste assortiment in schaatsen, Zandstra, Viking, Nijdam, Raps, de beste merken! Ook om lekker warm te blijven kun je terecht in de webshop van Athleteshop.

Neckermann.com - schaatsen voor het hele gezin

Ook bij Neckermann.com heb je al schaatsen vanaf € 34,95, daarnaast nog een uitgebreide kledingcollectie om je heerlijk warm aan te kleden deze winter!

V&D - tot 30% korting op schaatsen

Bij V&D krijg je tot 30% korting op schaatsen, en kun je je bestelling gratis afhalen bij een V&D bij jou in de buurt!

Plutosport - schaatsen vanaf €14,95

Plutosport heeft een grote collectie betaalbare schaatsen, en daar slaag je ook zeker voor alles wat je warm houdt, zoals thermokleding, snowboots en winterjassen.

Scapino - 20% online korting op schaatsen

Scapino heeft een leuk aanbod kinderschaatsen. Voor de allerkleinsten op twee ijzers, of de iets ouderen op één ijzer, voor kids moet je bij Scapino zijn!

Bart Smit - Winterpret voor de kids

Bart Smit heeft alles voor een vrolijke winter, sleetjes, oorwarmers en schaatsen voor kinderen kun je bij Bart Smit aanschaffen. Zo blijft iedereen lekker warm, maar kun je nog genieten van het prachtige weer!

Actiesport - schaatsen vanaf €9,99

Actiesport heeft een iets minder groot aanbod dan de rest van onze aanbieders, maar wel met schaatsen vanaf €9,99! Winteraccessoires zoals snowboots, wanten en mutsen.


Elfstedentocht of niet, met deze koopjes ben jij in ieder geval goed voorbereid op de winter van 2013!

Schaatsen op natuurijs in Nederland


Sharing is caring:

Schaatsen kopen bij V&D

Schaatsen kopen bij Neckermann.com