1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Hard gaan in Walibi Holland!

walibi holland hard gaan

Van Walibi naar Six Flags Holland naar Walibi Holland, de naamsveranderingen van Walibi Holland over de afgelopen vijftien jaar laten er geen gras meer over groeien. Het leukste attractiepark in Biddinghuizen kun je nu voordelig bezoeken met goedkope kaartjes. Of je nu een echte thrillseeker bent die graag in de achtbaan gaat, of met (kleine) kinderen het park bezoekt, in Walibi Holland heb je het zeker naar je zin!


Bied nu mee op voordelige kaartjes voor Walibi Holland!

Geniet met het hele gezin van het uizicht in het reuzenrad, ga in de zweefmolen, botsauto's en ontdek de prachtige tuinen van Walibi Holland. De thrillseekers onder ons moeten natuurlijk de Goliath getrotseerd hebben, maar ook de Xpress en de Speed of Sound moeten niet worden overgelsagen. Met losse beentjes in de Condor voor wat extra actie, en als je echt geen hoogtevrees hebt, kun je natuurlijk altijd nog skydiven!

walibi-robin-hood

En als je wil afkoelen, dan ga je met z'n allen in de El Rio Grande, waar je door een wilde rivier gevoerd wordt. Vergeet ook de Crazy River niet, de ultieme boomstam-water attractie. Wil je je mede parkbezoekers een koel lesje leren, ga dan in de Splash Battle. Deze verkoelende attractie test je coordinatie - en probeer zelf maar eens droog te blijven!

walibi-attractie

Hou je niet van wachten? Dan kun je met Fast Lane tickets in Walibi Holland je wachttijd tot 90% verminderen, en hoef je niet in de rij te staan! Met een Bronze pas wacht je net zo lang als een gewone bezoeker, maar je hoeft niet in de rij te staan. Bij een Silver pas wordt je wachttijd gehalveerd en met een Gold pas wordt de wachttijd met 90% verminderd. Je hoeft niet meer in de rij te wachten en kun je tijd een stuk beter besteden!


Bied dan snel mee op voordelige kaartjes voor Walibi Holland!


Sharing is caring:comments powered by Disqus

walibilogo

Hier is het