1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Feest! Vijf jaar TravelBird!

travelbird 5 jaar

TravelBird viert feest! In de afgelopen vijf jaar is TravelBird uitgegroeid van zolderkamerproject tot een succesvol online reisbureau. Met 12.000 reizigers per dag gaan er veel mensen op vakantie met de goeie aanbiedingen van TravelBird! Deze verjaardag laat TravelBird niet zomaar voorbij gaan.

Op 20 april 2010 kwam de allereerste vakantie aanbieding van TravelBird online en sindsdien zijn er maar liefst 2,5 miljoen mensen op vakantie geweest met de aanbiedingen van TravelBird. Met meer dan 1 miljoen geboekte vakanties via de site zijn er een hoop mensen op vakantie geweest zonder gedoe!

Het hoofdkantoor van TravelBird bevindt zich in hartje Amsterdam, maar het is mogelijk om vanuit meer dan 17 landen in Europa te boeken. Vanuit Finland tot aan Spanje, je vindt TravelBird in heel Europa.

Zo'n feestje moet gevierd absoluut worden! In de week van 20 april vind je elke werkdag een superaanbieding op TravelBird.nl. Wat dacht je van een hotelletje in Parijs met z'n twee, of een hele andere aanbieding? Ga snel naar TravelBird.nl voor alle aanbiedingen!


Sharing is caring:comments powered by Disqus