1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Extra voordelige laptops en tablets door Media Markt huismerk Peaq

peaq laptop desktop tablet

Een gemiddelde laptop kost tegenwoordig toch een paar honderd euro, en daar willen we allemaal op besparen. Ook tablets zijn aan de prijzige kant. Media Markt komt met een voordelig alternatief: producten van de Peaq lijn, het 'huismerk' van Media Markt. Het merk Peaq werd al eerder gebruikt om audioapparatuur en artikelen rond telefonie uit te brengen bij Media Markt. Nu stappen ze samen met Lenovo in het bootje om voordelige tablets en laptops te ontwikkelen.

Laptops en desktops

De laptops van Peaq zijn (extreem) dun, en daarbij ook super licht! Maar je wil wel genoeg prestatie voor weinig geld krijgen, en dat vind je bij de verschillende type laptops! Ook aan de desktop is gedacht, er is namelijk drie type desktops, en een all in one pc, waar je geen kast voor nodig hebt.

Tablets

De tablets van Peaq zijn tussen de 7 en 12 inch groot, en hebben in eerste instantie Windows als besturingssysteem. Ook een 2-in-1 tablet is beschikbaar, hierbij klik je je tablet gemakkelijk in een toetsenbord voor snelle tekstverwerking! Over Android wordt nog nagedacht, afhankelijk van het succes van de tablets. Potentieel komen er ook nog smartphones van Peaq, maar dat zal de tijd ons leren.

Dus ben jij op zoek naar een voordelige laptop, desktop, all in one, 2-in-1 tablet of gewone tablet? Kijk dan snel bij Media Markt voor de scherpe prijzen van Peaq producten!


Sharing is caring:comments powered by Disqus