1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Guldens terug op 1dagskoopjes!

impressiefoto guldens

De gulden, de nostalgie-valuta van Nederland voor iedereen van voor 1990. Guldens, rijksdaalders, dubbeltjes, kwartjes en stuivers, daar kan de euro niet aan tippen. Hoewel de gulden oer-hollands is werd hij in 2002 vervangen door de euro, met een wisselkoers van 2,20371. Geen geeltjes of vijfjes (munten!) meer, maar een vijf euro biljet, dat ongeveer elf gulden waard was. Meer dan elf jaar later zijn we gewend aan die nieuwe munt, maar er zijn toch nog mensen die terugverlangen naar die ‘goeie ouwe’ gulden.

Het begon allemaal heel onschuldig, maar langzamerhand werd de vraag steeds groter, en nu moesten we wel gehoor geven. Eerst een enkele email, toen een golf van tweets en nu vonden we op ons antwoordapparaat het volgende bericht:


Samenvatting: Edith uit Oestgeest gebruikt al een hele tijd 1dagskoopjes.nl, en vindt de website erg handig. Ze heeft gezien dat 1dagskoopjes onlangs veel nieuwe functies en een nieuw design heeft gekregen. Daarom trok ze de stoute schoenen aan en belde ze 1dagskoopjes op, met het verzoek een ‘guldenknop’ te maken. Met een guldenknop hoeft ze het niet meer terug te rekenen en weet ze of een koopje ook écht een koopje is. Ze zou er erg blij mee zijn.

Deze noodkreet moest beantwoord worden! Dus zijn alle prijzen vanaf vandaag te zien in guldens. De financiële crisis heeft ons ook aan het denken gezet, en we vonden het een mooie aanvulling op de functies die 1dagskoopjes.nl al biedt. Ga naar 1dagskoopjes.nl/guldens en je hoeft niets meer terug te rekenen naar guldens. We vrezen helaas dat je nog wel met euro’s moet betalen!

Mocht je toch alsnog alles in euro’s willen zien, ga dan naar www.1dagskoopjes.nl.


Sharing is caring: