1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

De beste 1 april grappen op 1dagskoopjes

header

Met meer dan 100 aanbieders vind je op 1dagskoopjes elke dag heel veel aanbiedingen. En op een dag als 1 april weten we ook dat onze aanbieders wel van een grap en een grol houden. Zo hebben we onze favoriete 1 april grappen, grollen en streken voor je verzameld. Lees snel verder, en probeer je lachen niet in te houden!

Bol.com op bezoek bij FonQ

Bij FonQ hebben ze Billie van bol.com aangetroffen in hun magazijn! Wat hij daar doet weten ze bij FonQ eigenlijk ook niet, maar hij werd gevonden achter wat dozen, waar hij zich schuilhield. Weet jij Billie te vinden op FonQ? Dan win je een mooie prijs!

Altijd op groen met Groupon

Bij 1dagskoopjes houden we niet van wachten, en zeker niet voor het stoplicht. Dat dacht Groupon ook! Met deze hele bijzondere pilot van het Green Wave Device hoef je nooit meer te wachten voor het stoplicht. Je kunt je gratis opgeven om deze futuristische gadget te testen bij Groupon!

Pakketknuffelaar bij Coolblue

Als je ervan droomde om Pakketknuffelaar bij Coolblue te worden, dan had je zeker moeten solliciteren op die functie. Ook deze functie bleek een 1 april grap, die zelfs het acht uur journaal haalde.


Sharing is caring:comments powered by Disqus