1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Coolblue VandaagNog in prijs verlaagd

coolblue vandaag goedkoper

Onlangs kondigde Kijkshop aan dat zij 2-uursbezorging beschikbaar zouden maken in Amsterdam en Utrecht, en twee dagen later kwam Coolblue met het nieuws dat ze de prijs van VandaagNog verlagen. Dat is veel service en veel voordeel, en daar houden we bij 1dagskoopjes wel van!

Naast de dagaanbieding vind je bij Coolblue natuurlijk een enorm assortiment, van trampolines tot laptops en van spiegelreflexcamera's tot skihelmen. Natuurlijk was er altijd al de lange besteltijd, als je voor 23:59 bestelt dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Voor de mensen die echt niet kunnen wachten is er Coolblue VandaagNog.

Coolblue VandaagNog is in prijs verlaagd van €17,95 naar €9,95, en zorgt er voor dat je kunt bestellen tot 15:00 en dat je bestelling 's avonds bezorgd wordt. Ideaal als je die overdag niet thuis bent en na je werk op de bank neerploft en 's avonds tussen 18:00 en 22:00 je pakketje in ontvangst wil nemen. Zo hoef je niet te wachten en heb je dezelfde dag nog je nieuwe telefoon, laptop of camera in huis.


Profiteer van Coolblue VandaagNog voor maar €9,95!

Sharing is caring:comments powered by Disqus

tablets coolblue

stofzuiger coolblue