1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Betalen met TouchID: aanbiedingen binnen handbereik!

ing bank touch id betalingen

Onlangs kondigde ING aan dat zij betalingen met Touch ID mogelijk maken op iPhones en iPads. Betekent dat dat je voortaan op je telefoon gemakkelijk de beste dagaanbiedingen kunt bestellen, en kunt betalen met je duim? Lees snel verder en profiteer van goeie deals binnen handbereik.

Sinds vorig jaar kun je met de mobiele app van ING ook al betalen met iDEAL, net als met de mobiele app van de Rabobank. Met de Iphone 5S, 6 en 6 Plus kun je met je vingerafdruk betalen. Ook kun je op de iPad mini 3 en de iPad Air gebruik maken van deze functie.

voorbeeld betaling touch id


In Belgie was het al mogelijk om met Touch ID te betalen, en ING is nu de eerste bank in Nederland die het mogelijk maakt om op deze manier te betalen voor je aankopen. Dat betekent dat je nu ook in Nederland gewoon op de fiets, in de trein of ergens anders op je telefoon je favoriete dagaanbiedingen kunt bestellen en betalen, zonder dat je nog een keer naar je computer hoeft te lopen. Gewoon betalen voor je favoriete deals met je duim, veel makkelijker wordt het niet!

Ga jij gebruik maken van deze handige functie van ING?


Sharing is caring:comments powered by Disqus