1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Avondbezorging en zondagbezorging steeds meer beschikbaar

postnl zondag bezorging dinsdagavond donderdagavond

Sinds vorig jaar bezorgt PostNL ook op dinsdagavond en donderdagavond, en natuurlijk ook op zondag. Nadat Coolblue als eerste deze service introduceerde, volgden er snel veel andere grote webwinkels met dit concept. FonQ, bol.com en sinds kort ook de Bijenkorf maken ook gebruik van deze diensten zodat jij extra snel je bestelling (en misschien wel een hele goeie aanbieding) in huis hebt.

Een groot aandeel op de dinsdag en donderdag

Maar liefst tot 40% van de pakketjes die PostNL aflevert op dinsdag en donderdag worden in de avonduren bezorgd. De extra optie wordt dus door online shoopers erg gewaardeerd, en is natuurlijk ook erg praktisch. Bij Coolblue en FonQ worden er bijvoorbeeld geen extra kosten gerekend voor de avondlevering, terwijl bol.com een extra vergoeding van 99 cent vraagt.

Ook op maandag

Als aanvulling op de normale bezorgdagen van dinsdag tot en met zaterdag heeft PostNL ook maandagbezorging toegevoegd. Dit betekent in de praktijk dat je op zondag kunt bestellen en op maandag je pakket zou kunnen ontvangen. Voor de webwinkel zittn hier wel extra kosten aan, en hierom biedt niet elke webwinkel dit aan. Natuurlijk heb je het liefst zo snel mogelijk je bestelling al in huis!

Maak jij wel eens gebruik van deze extra services om je dagaanbiedingen sneller in huis te hebben?


Sharing is caring:comments powered by Disqus