1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

50 jaar Dolfinarium: een spetterende verjaardag

verjaardag dolfinarium 50 jaar

In 2015 bestaat het Dolfinarium 50 jaar, dus is het tijd voor een feestje. De dolfijnen, zeeleeuwen, zeehonden en alle andere bewoners van het Dolfinarium hebben er in ieder geval al zin in!

Twee jaar geleden vierde het Dolfinarium al de verjaardag van dolfijn Skinny, die toen 50 jaar oud werd. Naast Skinny zijn er nog 8 dieren die een leeftijd tussen de 30 en 50 jaar oud hebben bereikt. In het park zijn natuurlijk dit seizoen ook de shows Aqua Bella, Schatten van de zee en De Snor(rrr)show te zien, en daarnaast ook nog vier andere shows. Als je op bezoek komt hoef je je dus niet te vervelen!

Het Dolfinarium viert haar vijftigste verjaardag met leuke acties gedurende het hele seizoen. Het park ging open op 14 februari en staat het hele jaar in het teken van een spetterende verjaardag. Kom jij ook?


Koop hier je voordelige kaartjes voor het Dolfinarium

Sharing is caring:comments powered by Disqus

Welkom in het Dolfinarium!


Hier is het