1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Meer volheid dan zo een klein l&^%llig speakertje van de discounter om de hoek. Minder gedoe dan een hele home cinema set, maar wel het betere geluid waar je naar op zoek bent voor je dikke televisie. Complete surround sound set Met deze set van Hyundai til je het geluid van je favoriete content naar een hoger niveau! Van gamen tot een filmavond, alle geluiden worden door de soundbar, achtergrondspeakers en subwoofer intenser. Een rijker geluid en diepere bass geven je het bioscoopgevoel thuis en je beleeft games alsof je er midden in zit dankzij de soundbar, subwoofer en twee achtergrondspeakers. Aansluiten en gaan Je kan de soundbar gemakkelijk verbinden met verschillende invoermethoden. Verbind hem met je smartphone, tablet of laptop via bluetooth of met de televisie met de meegeleverde AUX-kabel. Daarnaast kan je er ook nog voor kiezen om de surround set aan te sluiten via HDMI of met een optische kabel. Muziek en audio via USB Verder is er een USB-poort aangebracht aan de zijkant zodat je muziekbestanden af kan spelen. Zo geniet je van je favoriete playlists, podcasts en meer, met beter geluid. Met behulp van de afstandsbediening of de knoppen op de soundbar scroll je snel en makkelijk door je playlist. Nog meer? Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening (inclusief batterijen) stel je snel en makkelijk de bass en treble in, en regel je het volume. Ook heeft de afstandsbediening voorgeprogrammeerde opties voor de beste instelling bij elke situatie; Music, Movie, News en sport. En met de meegeleverde montageset kan je ervoor kiezen om de soundbar te monteren aan de muur. Je kan hem ook op de tv-kast plaatsen. Een leuke, no nonsens surround soundbar set zonder poespas voor een leuke prijs? Alsjeblieft.

korting
63%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 399,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Extra op zondag 24 januari 2021. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.