1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Weet je wat écht vet is? Velvet! Het is de trend van dit jaar en brengt direct een zachte en warme touch in huis. Want zeg nou zelf, een beetje zachtheid en warmte is precies wat we nodig hebben. En als dat velvet ook nog een zeer prettig zitcomfort heeft én voor een luxe en moderne uitstraling zorgt, dan kan je nog maar één ding denken: hebben! Gemakkelijk te combineren Door het basic ontwerp is de Napoli gemakkelijk te combineren. Het stoere metalen onderstel geeft een speelse twist aan deze heerlijke stoel. Tip: kies ervoor om verschillende kleuren te combineren, want ze gaan allemaal goed met elkaar!

korting
64%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 219,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Wonen op zondag 24 januari 2021. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.