1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Strijken: leuker kunnen we het niet maken, wél sneller en makkelijker. Dankzij de krachtige, constante stoom strijk je zelfs de diepste kreuken glad en ook dikkere materialen worden eenvoudig en snel gladgestreken. De extra stoomstoot is perfect om hardnekkige kreuken te verwijderen en verticaal te stomen. Sorteren op soort textiel en de temperatuur aanpassen? Dat hoeft niet meer! Nooit meer brandplekken Alle twijfels over de temperatuur kunnen zo overboord. Er is namelijk maar één temperatuurstand: de perfecte combinatie van temperatuur en continue krachtige stoom. Alle strijkbare kleding, van spijkerbroeken tot zijde, strijk je achterelkaar door zonder wachten en zonder brandplekken. Zorgeloos strijken Geen zorgen om brandplekken in je kleding dus. Daarnaast kan je de hete zoolplaat ook zonder brandgevaar direct op de katoenen bovenkant van je strijkplank laten staan. De automatische beveiliging schakelt je stoomgenerator uit als deze een paar minuten niet gebruikt is. Dit bespaart je stroom en zorgen. Even tanken Het reservoir biedt ruimte aan twee liter water. Dat is genoeg om wel twee uur aan één stuk door te strijken. Dat wil eigenlijk niemand, maar is je berg met strijk zo hoog opgelopen, dan kan je zelfs nog langer door als het moet. Het waterreservoir is namelijk op elk moment bij te vullen. Je hoeft dus niet te wachten tot het apparaat is afgekoeld en daarna weer opgewarmd is. Nog meer gemak Strijken is één ding, maar dan ook nog het strijkijzer zelf moeten schoonmaken en ontkalken, dat is te veel van het goede. Om toch eenvoudig de levensduur van je stoomgenerator te verlengen, heeft Philips daar wat op bedacht: het Smart Calc-Clean-systeem. Plaats je strijkijzer eenvoudig op de Smart Calc-Clean-bak om hem te reinigen en te ontkalken. Start het proces. Na twee minuten piept je stoomgenerator eenmaal en dan is hij weer klaar voor gebruik. Precies wat je wilt Of je nou een hekel aan strijken hebt of van al jouw strijkmomenten een feest maakt, met deze PerfectCare Viva-stoomgenerator wordt strijken een stuk makkelijker. En het resultaat? Perfect glad! Precies wat je wilt, dus.

korting
56%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 179,99Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Electronics op zondag 24 januari 2021. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.