1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Ooit maakten we alles wat we nodig hadden zelf. Toen maakten anderen het voor ons. Toen kwam het uit fabrieken. Toen uit fabrieken uit een ver land. Maar binnenkort maken we weer alles, maar dan ook echt alles weer zelf. Want dan heeft iedereen gewoon een 3-D printer in huis. Misschien is 'alles' nog een beetje toekomstmuziek, maar met deze Snapmaker kom je al een heel eind.  Luister naar deze Amerikaanse meneer. It slices, it dices "3-in-1". Met de Snapmaker verander je je bureau in een workshop. 3D print je meest bizarre hersenspinsels. Je naam in je portemonnee graveren? Kan gewoon. Het logo van je bedrijf frezen? Doe je allemaal thuis.  Smoll De meeste 3D printers zijn grote en logge apparaten. Niet deze. Het frame is van lichtgewicht aluminium en oerdegelijk voor een betrouwbare printervaring. Het ontwerp zelf is modulair: in elkaar zetten is een kwestie van plaatsen en een paar schroeven vastzetten. Wil je een onderdeel upgraden? Dan past die er gewoon op.  Software Intuïtief en gebruiksvriendelijk. Snapmaker Luban, de gratis software, is makkelijk te begrijpen als je nog nooit een 3D-printer hebt gehad, maar complex genoeg als je al heel veel ervaring hebt en hogere eisen stelt.  Safety first Want er vliegt van alles in het rond. Daarom wordt de Snapmaker geleverd met twee veiligheidsbrillen - één normale, en eentje voor het lasergraveren. Zo kun je je kunstwerkjes na het maken ook nog goed bekijken. We hopen dat te veranderen. Dus kwamen we met een idee: maak een volledig metalen 3D-printer, die gemakkelijk te gebruiken is voor beginners, uitbreidbaar voor makers en echt betaalbaar voor iedereen. Neem dus een stap in de toekomst, en scoor vandaag nog je eigen 3D-printer!

korting
31%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 869,99Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD op zondag 24 januari 2021. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.