1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Een strak stukje verlichting, hoe moeten we ons dat voorstellen? Wij zouden denken aan een modern vormgegeven armatuur, het liefst uitgevoerd in chroom en met twee lichtpunten van 5 Watt per stuk. En kijk nou: we hebben zo een lichtbron vandaag online staan! Dit is de Mackinaw armatuur van Philips. Mooi & functioneel De Macinaw doet het uitstekend in een modern interieur door zijn strakke en ronde vormen en het gebruik van chroomkleurig metaal. Hij beschikt over twee draaibare lichtpunten van maximaal 5 Watt (leds worden meegeleverd) die ideaal zijn om iedere woonruimte van licht te voorzien. Zuinig en duurzaam Dankzij de meegeleverde ledlampen ben je ook nog eens groen bezig. Deze gaan lang mee en zijn daarnaast energiezuinig waardoor je ook een boel geld bespaart op de stroomrekening. Lang verhaal kort… Om het allemaal kort en bondig samen te vatten: Het is een plaatje van een armatuur inclusief ledlampen die duurzaam en energiezuinig is. Daar hoef je toch niet lang over na te denken?

korting
70%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 49,99Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Keuken op woensdag 16 september 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.