1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Dingen die floreren op het nummer vier: Big Virg, vier biertjes die eigenhandig naar bestemming moeten worden gebracht en je garderobe bij het scoren van vier Alan Reds.  Body fit De shirts zijn in elkaar gestoken met katoen en elastaan, wat zorgt voor een fijne hoeveelheid aan stretch in de shirts. De shirts genieten dan ook een zogenaamde Body Fit, wat net zoveel betekent als strak om het lichaam. Perfect om je wasbordje doorheen te prikken of dagelijks te dragen onder je overhemd. Scoor er vier. Dat deed Big Virg zo'n dikke twee jaar geleden ook en dat valt allesbehalve tegen kunnen we jullie vertellen!

korting
57%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 93,9Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Fashion op woensdag 16 september 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.