1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Deze Technaxx IP camera houdt meer dan een oogje in het zeil, zodat jijzelf met een gerust hart een oogje dicht kunt knijpen. Bewegingsdetectie Wanneer er beweging is in huis, dan herkent dit baasje dat. Hij beschikt namelijk over bewegingsdetectie tot 10 meter vanaf de camera. Hij neemt vervolgens automatisch op. Dankzij 4 IR-leds's is hij ook in in het holst van de nacht op zijn hoede en beschikt hij over optimaal nachtzicht.  180° kijkhoek en HD-resolutie Deze camera beschikt over een 180° panoramische kijkhoek voor een optimaal overzicht binnenshuis.  Met HD-videoresolutie beschikt hij over uitstekend beeld.  Alarmfunctie Wanneer de camera beweging detecteert, ontvang je een pushmelding terwijl de camera automatisch de opname start. De app is gratis te downloaden en beschikbaar voor Android en iOS. Opnames kan je eenvoudig opslaan op een microSD-kaart (niet inbegrepen). 2-weg communicatie Of je nou je dronken tienerzoon midden in de nacht  wilt toespreken of een vlegel van een dief weg wilt jagen, met de ingebouwde microfoon en luidspreker is er ruimte voor 2-weg communicatie. Dus pak die kans.  Al met al is dit een hele fijne camera die jouw huis die extra ogen geeft. En voor deze prijs kan je 'em niet laten lopen.

korting
63%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 59,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD DIY op woensdag 16 september 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.