1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Heb je wel eens een professionele steadycam-rig gezien? Beetje overdreven? De DJI Osmo Pocket kan bijna hetzelfde, is ietsjes kleiner (ietsjes maar) en een stukkie goedkoper. Stukkie maar. De Osmo Pocket is de kleinste camera van DJI met drie-assige stabilisatie. Hij is supercompact én intelligent, zodat je elk moment meteen kunt vastleggen. App-gebruikers klikken hier voor de video. Shaky cam?  Liever niet. Jouw beelden hoeven er niet uit te zien alsof ze zijn geschoten door Dokter Bibber na een lange nacht. De Osmo Pocket is een gimbal met een vaste camera. Dat betekent dat het ervoor zorgt dat je camera altijd zoveel mogelijk recht is. Trillingen en bewegingen worden in real-time mechanisch gecorrigeerd. 'Drie-assig' houdt in dat niet alleen de horizontale en de verticale bewegingen worden gecorrigeerd, maar ook de draaibeweging om de as.  Zo dus ongeveer: Schiet alles Video's schiet je in 4K met 60 bps bij 100 Mbps en tot vier keer vertraagde slow-motionvideo in 1080p met 120 bps. Liever gewone foto's? Kan ook: 12-MP foto's met de 1/2,3-inch sensor, een gezichtsveld van 80° en een diafragma van f/2.0. Maar dat is niet alles... Smart De Osmo Pocket is namelijk ook razend intelligent. Wat is vaak de zwakste schakel? Jup, wijzelf. Deze camera heeft een paar briljante functies die je helpen. Met ActiveTrack geactiveerd volgt de camera zelf jouw onderwerp. Ook als het - of jijzelf - beweegt. In selfiestand heet het dezelfde functie FaceTrack: zo kun jij je concentreren op de baan of weg, terwijl je bakkes mooi in beeld blijft. Scheelt toch weer een crash of twee. Nog meer? Maak behalve een normale timelapse een Motionlapse, waarbij de Osmo Pocket ook nog beweegt, voor een spannender beeld, of de Panorama-modus. In Panorama-modus schiet hij zelf een aantal beelden, die hij dan met software aan elkaar stitcht.  Gebruiksvriendelijk De bediening is supersimpel en intuïtief, met een minimum aan knopjes. Met de DJI Mimo app krijg je de volledige toegang tot alles wat de Osmo Pocket in huis heeft. Niet alleen kun je live in HD meekijken, maar je kunt zelf de controle nemen over de gimbals, instellingen, en als je klaar bent kun je alles meteen editen.* Mening van anderen horen? Check deze review, of deze, of deze... Channel je innerlijke Jan de Bont in plaats van Jan Doedel, en scoor hier je DJI Osmo Pocket! * zie specs voor volledige lijst compatibele smartphones

korting
49%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 468Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Electronics op woensdag 16 september 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.