1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Ooit stond 'Made in China' alleen op prutartikelen. Maar die tijd is voorbij. Merken als Lenovo, Oppo, Huawei, Xiaomi en DJI bewijzen dat er ook fantastische spullen uit het land komen. En in dat rijtje hoort sowieso ook Edifier.  Edifier maakt al jaren consistent hele fijne audioapparatuur. En de S2000MKIII is daar geen uitzondering op. Bluetooth V5.0 met Qualcomm aptX HD-decodering "Bluetooth? Saai." Niet echt, want deze versie is speciaal ontworpen voor audiofielen: 24-bit, om precies te zijn. Dat betekent dus dezelfde kwaliteit als over een audiokabel, minder achtergrondruis, minder storing en dat zonder kabel. Je kunt meerdere apparaten gelijktijdig aansluiten: twee analoge stereo ingangen, een coaxiale en een optische ingang. Wat je ook erin plugt: het klinkt fantastisch. Blast off Twee tweeters van 15W RMS en de twee woofers van 50W RMS produceren dus een continue onvervormde vermogen van 130W RMS. Plenty power om jouw huiskamer vol te pompen dus. De drivers worden aangestuurd door een ingebouwde klasse D versterker met DSP: de digitale audioverwerking waar je de frequentieverdeling nauwekeurig mee kunt aanpassen. Ook handig als je soms naar wat verfijndere muziek luistert! EQ, high IQ Daarover gesproken: wissel tussen de vier vooraf ingestelde EQ modi (Monitor, Dynamisch, Klassiek en Vocaal) met één druk op de knop. Deze vier geluidsmodi benadrukken de onderscheidende tonen in hun genres. Achterop de speaker vind je fysieke knoppen voor het volume, de treble en de bass mocht je zelf graag willen pielen. Has it all Hemels geluid, in combinatie met het fijne OLED scherm en intuïtieve afstandsbediening maken dit duo onverslaanbaar in hun prijsklase. En je scoort ze hier vandaag bij ons!

korting
33%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 449,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD op woensdag 16 september 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.