1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Ieder huishouden heeft er gemiddeld 71 exemplaren van in huis. Wat jij nodig hebt zijn batterijen die niet alleen de dorst naar energie lessen, maar dat ook een hele tijd volhouden. Deze Industrial batterijen van Duracell bijvoorbeeld! Ze zijn ideaal voor langdurig energiebehoeftige apparaten. Hoge prestaties Wanneer je aan 'langdurig'  en ' batterijen' denkt schiet al snel het beeld van een trommelend roze konijntje door je hoofd. Niet gek, want de onbetwiste koning van de batterijen met uithoudingsvermogen is en blijft toch Duracell. Deze Industrial batterijen van Duracell zijn speciaal gemaakt voor een scala van professionele apparatuur zoals bijvoorbeeld professionele zaklampen, (rook)alarmen, geluidsapparatuur, klein medische apparatuur en meer. De batterijen zijn bruikbaar bij temperaturen van -20°C tot 54°C en leveren betrouwbare prestaties, zelfs na zeven jaar opslag! Met deze deal heb jij voorlopig ruim voldoende elektriciteit voor je (professionele) apparatuur: Bestel nu en ontvang 40 AAA batterijen.

korting
59%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 31,6Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Extra op zondag 2 augustus 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.