1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Alles om ons heen verandert, en we móeten ook veranderen, tenminste als je de aarde niet naar de gallemiezen wil helpen. Op schoenen blijven we voorlopig nog wel rondlopen, maar daar hebben we echt geen dierenhuiden voor nodig. De Apollo Moc Sneakers zijn gemaakt van Future Fibre wat zorgt voor het comfort van de toekomst met het oog op de toekomst. 100% vegan Deze sneakers zijn gemaakt van materialen waarbij geen dieren aan de pas zijn gekomen. Wel zo aardig voor de dieren en de aarde wordt er ook een stukje mee ontlast. Klassiek-futuristisch We houden van vernieuwing en verbetering, daarom zijn voor deze schoenen futuristische materialen gebruikt: Future Fibre, moderne artefact gladde microfiber, een ongelooflijk lichte constructie en een zachte lycra-voering en superfoam-binnenzool. Deze combinatie maken de schoenen zó comfortabel als je ze in de toekomst maar kunt voorstellen. Het klassieke zit hem in het herkenbare retro sneaker-design, maar dan natuurlijk wel in een nieuw jasje gegoten. Geef om de aarde én om je voeten. Voortaan bewandel jij het aardoppervlak met deze 100% vegan Apollo Moc sneakers aan je voeten, zodat we verlopig niet in een Apollo op zoek moeten naar een andere planeet.

korting
76%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 105Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Fashion op zaterdag 1 augustus 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.