1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Het zwarte goud. Mensen vechten er oorlogen om. Zonder draait onze samenleving niet. De geur is onmiskenbaar. We hebben het natuurlijk over koffie. Maar we zijn niet allemaal een barista. Gelukkig heb je Krups. Eén druk Geniet met één druk op de knop van heerlijke warme dranken uit je eigen barista-apparaat met de Krups Evidence One. Bij alle 12 de koffierecepten kan je kiezen uit de traditionele receptverhoudingen óf je gepersonaliseerde recepten die je hebt ingesteld voor de gekozen warme dranken. Koffieleuten klikken hier voor de video. Elk kopje perfect Wil je iedere dag weer genieten van de beste smaak koffie? De Evidence One gebruikt de perfecte verhoudingen van ingrediënten en is uitgerust met de unieke KRUPS Quattro Force-technologie voor heerlijk, gebalanceerde koffie, boordevol smaak.  Quattro Force  De Krups Quattro Force-technologie optimaliseert elke stap in het espressobereidingsproces, voor de beste kwaliteit van boon tot kopje — het is net alsof je een 'thuisbarista' hebt! Suiker bij? Sla je gepersonaliseerde instellingen op voor elke van 12 warme dranken recepten, dankzij een menu met favorieten — voor heerlijke dranken, precies zoals jij ze graag drinkt. Ervaar verdere personalisering met 3 opties voor koffiesterkte, wat het beste past bij jou smaak. Dus, bakkie pleuâh?

korting
44%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 799,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD op zaterdag 1 augustus 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.