1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Houd het binnen schoon en veeg je voeten op een schoonloopmat! Voor frequent loopverkeer Niemand houdt van dweilen en stofzuigen, maar om daarvoor nou bezoek te gaan weigeren, dat gaat een beetje ver. Maar of jij nou liever buiten de deur afspreekt of de mensen in de polonaise je deur platlopen, voor deze mat maakt het niet uit. Hij zorgt er namelijk voor dat het meeste vuil van de schoenen is voordat deze van de mat afstappen. Of dat nou één paar schoenen per dag is of een hele horde. Hocus pocus En al dat ingelopen vuil verbergt deze schoonloopmat vervolgens op geheel magische wijze (eigenlijk gewoon tussen vezels, maar wat we niet zien is er ook niet). Vanaf het moment dat deze mat in jouw gang ligt - of voor jouw deur, want hij is ook buiten te gebruiken - geldt bij jou de gouden regel van "voeten vegen"!

korting
58%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 47,98Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Extra op zaterdag 1 augustus 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.