1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Microben en bacteriën pak uw biezen of wordt de vernieling in gestraald. Standje: Middle Earth De mannen met witte jassen zijn er inmiddels achter dat ultraviolet straling zeer effectief en snel werkt tegen het doden van 99,9% van alle bacteriën en virussen op alle oppervlaktes. Hoe werkt dat dan? Nou, de UVC-lamp vernietigt de totale structuur van het DNA en RNA waaruit alle ongewenste bacteriën en virussen bestaan. Grote jongen die zich daar doorheen worstelt. Precies 00,1% van deze ellendelingen. Ozone Niet de Moldavische boyband, maar toch even belangrijk om over te lezen. Ozone is namelijk een toxisch onstabiel gas met een scherpe geur en krachtige oxiderende eigenschappen. Het is dan ook zeer ongezond om langdurig bloot gesteld te worden aan dit gas. Vandaar adviseren we om na het 'schoonmaken', de ruimte zo'n 30 minuten door te luchten. Lekker boenen die lucht Knip de lamp aan en hij bestrijkt zo'n 60 m² aan rondzwervende deeltjes. Laat hem z'n magie uitoefenen op de ruimte en pak de krant erbij of ga even een blokje om. De lamp knipt namelijk automatisch uit na 30 minuten. Het is natuurlijk ook mogelijk om de lamp handmatig, vroegtijdig uit te zetten.  De grote luchtschoonmaak; knip 'm aan en trek een blikkie voor jezelf open.

korting
56%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 89,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Extra op maandag 13 juli 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.