1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Zien we een glimmende Porsche voorbij razen, zijn we vaak instant jaloers en denken we "Ach, zal weer zo'n mannetje zijn dat in zijn midlifecrisis zit.". Laten we die gezonde jaloezie vandaag omzetten in een positieve vibe, want met deze deal is er een Porsche voor iedereen! Staar je niet blind op die nakende midlifecrisis. Met een zonnebril van Porsche Design op je snufferd kan je elke mijlpaal aan! Een Porsche voor iedereen! Een zonnebril maakt (of kraakt) je look. Net welk modelletje bij je past. Porsche Design beschikt over monturen in verschillende formaten, kleuren en designs. Dus voor jou zit er ongetwijfeld een favoriet tussen! Porsche Design Porsche Design volgt een duidelijke ontwerpfilosofie: functie optimaliseren. De visie die oprichter Professor Ferdinand Alexander Porsche inspireerde om de legendarische Porsche 911 te maken, is gebaseerd op dezelfde principes die sinds 1972 door Porsche Design worden nagestreefd. Inmiddels is Porsche Design uitgegroeid tot een exclusief lifestyle-merk in de accessoires, sportkleding en mode. Ga voor klassiek, stoer, modern of simpel en haal jouw eigen Porsche Design zonnebril in huis.

korting
73%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 274,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Fashion op dinsdag 30 juni 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.